Kalandozások

Bor kalandozás

  • Rácz Imre sommelier

Követ kell dobni az állóvízbe! – Rácz Imrével, a Mák sommelier-jével beszélgettem

13:53|0 hozzászólás

„Tegye már végre mindenki félre a saját sérelmeit, és közösen gondolkodjanak ennek a szakmának a jövőjéről. Ha az általad indított [...]

  • Ifj Lőrincz György

Ifj Lőrincz György – A hagyomány a legfontosabb kapaszkodó

18:29|0 hozzászólás

Izgalmas sajtóeseménynek adott otthont március 5-én a St. Andrea Wine & Gourmet Bar, amelynek keretén belül ifj. Lőrincz György, Private [...]

  • Villa Tolnay

Villa Tolnay – új utak, de a megszokott magas minőség

11:37|0 hozzászólás

„Felérve a Csobánc-hegyre pazar rálátás nyílik az egész borvidékre, valahogy nem lehet betelni a látvánnyal. Távlatok, színek és történetek elevenednek [...]

  • Vida Borbirtok

ifj. Vida Péter – Jó irányban halad-e Szekszárd?

14:38|0 hozzászólás

Mint arról már korábban beszámoltam, új fejezet kezdődött a Vida Borbirtok életében: a szekszárdi családi borászat és egy spanyol dizájner [...]

  • Szik Mátyás

Tokajban óriási a baj – Szik Mátyással, örökös magyar sommelier bajnokkal beszélgettem

10:15|0 hozzászólás

„Nincs rálátásunk a világra, a Tokaji borvidék borzasztóan széthúz és Magyarországon nem divat kimondani őszintén a problémákat. Inkább nem mondunk [...]

  • Kovács Norbert sommelier

Tegyük végre tisztába a dolgokat: ki sommelier és ki nem? – Kovács Norbert sommelier válaszolt a kérdéseimre

12:26|0 hozzászólás

Kovács Norbert, az idén megrendezett Balkan Sommelier Challenge-en elért 3. helyezésével az utóbbi idők legnagyobb magyar eredményét érte el. Ehhez [...]

  • Kovács Péter sommelier

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! – Kovács Péter sommelier-vel beszélgettem

20:31|0 hozzászólás

"A szakma többsége Magyarországon fordítva ül a lovon, kevés az igazi példakép és jelenleg nincs senki, akinek a szavára fel [...]

  • Blazsovszky Péter sommelier

Az egyetlen szabály, hogy nincs semmilyen szabály – Blazsovszky Péter sommelier-vel beszélgettem

14:47|0 hozzászólás

Egy étterem mely szakít a fine dining éttermek merevségével, exkluzív, de barátságos környezet, jól átgondolt koncepció, szakértelem, egyéni látásmód, perfekcionizmus [...]


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!