Megújult a Vylyan Terasz

Megújult a Vylyan Terasz

A Vylyan Pincészet két jelentős évfordulót is ünnepelt idén tavasszal: huszonöt évvel ezelőtt telepítették az első tőkéket és tíz esztendővel ezelőtt nyílt meg a vendégek előtt a pincészet vendéglátó helye, terasza. 2017 áprilisában a tavasszal együtt a Vylyan Terasz is megújult: az évforduló alkalmával egy gasztronómiai fejlesztést is avattak, látványkonyhával, megújult csapattal, mindig frissülő étlappal, ami a helyi ízekre koncentrál. A gasztro- kínálatnál ugyanaz a bevált recept, mint a boroknál: az egyedarcúságra, s egyszerűen a legjobbra törekszenek. A terasz télen-nyáron várja a borkedvelőket vidámsággal, jó borokkal és persze finom ételekkel is.

A Villányi borvidék egyik legmeghatározóbb borászata Kisharsányban a Fekete-hegyen, a Dobogó dűlő szívében található, neve pedig egy régi helytörténeti munkában fellelt XV. századi Villány-megnevezést takar.

Birtokigazgató: Debreczeni Mónika
Főborász: Ipacs Szabó István

Vylyan Terasz

Séf: Bilanics Richard

Tanácsadó séf: Lovász József Domi, a 2015-ös Konyhafőnök győztese

„Terasz kapitány”: Péter Ákos

(készült a sajtóközlemény alapján)


Related Posts

Csupa csoki desszert, ahogyan Bocknál készítik

Csupa csoki desszert, ahogyan Bocknál készítik

Jó kis programot szervezett május 5-re Bock József és managementje, amelyre én is kaptam meghívást. A Dűlőről-dűlőre exkluzív eseményről, amint lesz egy kis időm majd természetesen beszámolok, de addig IDE kattintva láthattok néhány fotót. A közel hatórás program lezárásaként a Bock Óbor Étteremben pedig egy […]

Ipacs Szabó István – „Az ember itt megérti, hogy a szőlő és a bor képes a lelket felemelni”

Ipacs Szabó István – „Az ember itt megérti, hogy a szőlő és a bor képes a lelket felemelni”

Április 2.-án került megrendezésre az Aba-Novák Kulturális Központban a III. Szolnoki Bor-és Pezsgőmustra, ahol a Szolnoki Borkör szervezésében 30 borászat, 150 szabadon kóstolható borral és pezsgővel várta a látogatókat. A szakmai partner találkozóból már nyilvános rendezvénnyé avanzsált sétáló kóstoló, láthatóan évről évre fejlődik: határozottabb célokkal […]



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!