Nyerj boros témájú képeiddel!

Nyerj boros témájú képeiddel!

A Borkommunikáció csapata egy kis segítséget kért tőlem, úgyhogy továbbítom felétek az infókat. A lényeg röviden: a Budapesti Corvinus Egyetem MKI Borkommunikáció kurzusa és a Századvég Kiadó bor témájú fotópályázatot hirdet, a képeket pedig szakmai zsűri bírálja majd, Jaksa Tímea fotográfus vezetésével. A kiválasztott képek alkotói megjelenési lehetőséget kapnak a 2018 nyarán megjelenő Borkommunikáció kötetben, az alkotó nevének feltüntetésével. E mellett minden résztvevő oklevelet kap. Az első három helyezett tárgyjutalomban is részesül, a Bortársaság jóvoltából.

Nyeremények

1. helyezett: Bortársaság Borsuli-kóstoló két fő részére

2. helyezett: WineFolly kötet és két palack Sauska Tokaj Brut pezsgő

3. helyezett: hármas Bortársaság-borválogatás

Minden 18 éven felüli természetes személy pályázhat legfeljebb 10 darab, eddig nem publikált képpel – bor, szőlő, szüret, borfogyasztás témában.

Beküldési határidő

2018. február 28.

Eredményhirdetés

2018. március 31-ig

További információkat és az űrlapot ITT találjátok meg. Tehát ha megörökítettél egy hangulatos lugast, fotózásra ihletett egy pohár bor, vagy készítettél már képeket szüreten vagy borkóstolókon, itt az ideje, hogy nyerj velük értékes ajándékokat.


Related Posts

Quo vadis Villányi Franc?

Quo vadis Villányi Franc?

A világ azt sem tudja, hol van Magyarország, nem, hogy Villány vagy a villányi franc – mondta múlt héten borászok és újságírók jelenlétében a komoly nemzetközi szaktekintélynek örvendő borszakértő, Elizabeth Gabay Master of Wine. A teremben csend, pedig ez nem titok és nincs is benne […]

Új vizeken evez a Portum Étterem

Új vizeken evez a Portum Étterem

Hogy lesz-e igény hosszútávon a Corvin-negyedben ilyen jellegű gasztronómiára, az majd a jövő zenéje, mindenesetre a múlt évben megnyitott, és inkább halakra, tengeri-és nemzetközi ételekre specializálódott Portum Étterem, Fekete Norbert séf irányításával ősztől új vizekre próbál evezni. Mint ahogyan a sajtó és a szakma részére […]



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!