A The Ritz-Carlton, Budapest étterméről, a Deák St. Kitchen-ről és séfjéről, Sugár Róbertről már egy korábbi bejegyzés alkalmával ejtettem néhány szót, ha esetleg valaki lemaradt volna, akkor IDE kattintva megtalálja az információt. Nem mellesleg egy izgalmas wagyu receptet és egy borpárosítást is talál majd ott. Most a közelgő hidegebb napokra tekintve jöjjön egy újabb recept Sugár Róberttől, borpárosításként pedig egy kékfrankos a Bükki borvidék egyik meghatározó borászától, Borbély Rolandtól.
Vaddisznópofa, csicsókapüré, burgonya gnocchi
Hozzávalók
-
700 g vaddisznópofa
-
500 g magas keményítő tartalmú burgonya
-
3 tojás
-
110 g liszt
-
90 g keményítő
-
150 g vaj
-
80 g salott hagyma
-
350 g csicsóka
-
füstölt fűszerpaprika
-
fokhagyma
-
só
-
bors