2015-07-15
Bocuse d’Or vacsora, a Michelin csillagos Pesti István séf látásmódjában

Tags: #fine dining, #gasztronómia, #michelin csillag, #séf, Amrein Csaba, Ax&Ax Zweigelt 2011, Bakó Ambrus Rajnai Rizling 2013, Bocuse d’Or, borok, Gróf Hunyady Sauvignon Blank Birtokbor, Hotel Villa Medici, Ikon Evangelista 2011, kacsamáj, Konyári Cabernet Sauvignon-Syrah 2012, Kreinbacher Prestige Brut pezsgő, Molnár Gábor, őzgerinc, pácolt makréla, Pálffy Olaszrizling Válogatás 2013, Pesti István, sárgabarackos miso leves, sommelier, Szigetközi Friss Víz, Tanti Étterem, uborka saláta
Related Posts
Fiáth Attila – Tokaj vagy Furmint?
Fiáth Attilával ültem le egy kávé mellé, és ha a világot nem is váltottuk meg, de pár kényes téma szóba került: Tokaj, furmint, borstratégia, „botcsinálta” szakértők, és persze a kézművességet sem hagytuk szó nélkül. Attila tanulmányait Budapesten, Cambridge-ben és a Harvard Business School-on végezte. 2012-ben […]
Kovács Tamás: Ne a gumimatrac és a lubickolás legyen a Balaton fő üzenete
Az alacsony felvásárlási árak miatt sokan felhagynak a szőlőtermeléssel, így vannak olyan falvak a Balaton körül, ahol teljesen megszűnt a szőlőtermelés. Sajnos nincs értéke a szőlőnek, és ez egy komoly probléma jelenleg Magyarországon. A múltkori Csapody Balázzsal készített interjúm után ismét a Balaton a főtéma: […]