Interjúk

Gasztro interjúk

  • Platán étterem

„Sosem adtam fel az álmaimat” – interjú az egyik leghíresebb étterem cukrászával

13:40|0 hozzászólás

Gyerekként több reklámban láthattuk, de szerepelt Bródy János egyik klipjében is. Álmait viszont sosem adta fel, ma például az egyik [...]

  • Varga Ákos sommelier

Varga Ákos – elrugaszkodni a trendektől

16:23|0 hozzászólás

Molnár Attila (ITT egy vele készült régebbi interjúm) és Nyíri Szása tulajdonosok irányítása alatt, idén ünnepli 30 éves fennállását Magyarország [...]

  • Párisi Udvar Hotel Budapest

Aki Anglia királynőjének is főzött: Papdi László, a magyar séf

10:11|2 hozzászólás

Papdi László, a Párisi Udvar Hotel Budapest éttermének, a Párisi Passage Café & Brasserie-nek a fiatal főszakácsa a versenytánc világát [...]

  • Fiaker Budapest

A Fiaker Budapest tulajdonosával, Kálmán Andrással beszélgettem

10:35|0 hozzászólás

A nyár közepén megnyitott Fiaker Budapest a „bulinegyed” közvetlen szomszédságában hamar izgalmas törzshellyé válhat nem csak a borrajongók, hanem a [...]

  • Laurel Étterem

Fine dining körömpörkölt Hamvas Béla szellemiségében – A Laurel Étterem séfjével beszélgettem

03:15|0 hozzászólás

„A frissen sült hal, vörösbor, szőlő mellé babérillatú levegő! Aki teheti, szánjon rá egy hetet, nem fogja megbánni. (…) Ebéd [...]

  • Mázás István

A vendéget nem szabad becsapni – az év cukrászával, Mázás Istvánnal beszélgettem

11:24|0 hozzászólás

Mázás Istvánnal, a magyar cukrásztársadalom megkerülhetetlen és meghatározó személyiségével ültem le pár napja munkahelyén, a The Ritz-Carlton, Budapest hotelben beszélgetni. [...]

Kovács Tamás: Ne a gumimatrac és a lubickolás legyen a Balaton fő üzenete

15:39|6 hozzászólás

Az alacsony felvásárlási árak miatt sokan felhagynak a szőlőtermeléssel, így vannak olyan falvak a Balaton körül, ahol teljesen megszűnt a [...]

  • Molnár Attila, Arany Kaviár

Molnár Attila – Soha nem a tömegeknek kínáltuk a választékunkat

12:37|1 Comment

Molnár Attilával, a sikeres fővárosi Arany Kaviár étterem társtulajdonosával, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnökével, és a Pannon Gasztronómiai Akadémia [...]