Gasztro interjúk
Kolozsvári András: A titok egyszerű!
Három évvel ezelőtt írtam ITT első alkalommal Kolozsvári András és szaratovi születésű felesége, Kátya Morozova étterméről, a Szolnokon található Balalajka [...]
„Sosem adtam fel az álmaimat” – interjú az egyik leghíresebb étterem cukrászával
Gyerekként több reklámban láthattuk, de szerepelt Bródy János egyik klipjében is. Álmait viszont sosem adta fel, ma például az egyik [...]
Varga Ákos – elrugaszkodni a trendektől
Molnár Attila (ITT egy vele készült régebbi interjúm) és Nyíri Szása tulajdonosok irányítása alatt, idén ünnepli 30 éves fennállását Magyarország [...]
Aki Anglia királynőjének is főzött: Papdi László, a magyar séf
Papdi László, a Párisi Udvar Hotel Budapest éttermének, a Párisi Passage Café & Brasserie-nek a fiatal főszakácsa a versenytánc világát [...]
A Fiaker Budapest tulajdonosával, Kálmán Andrással beszélgettem
A nyár közepén megnyitott Fiaker Budapest a „bulinegyed” közvetlen szomszédságában hamar izgalmas törzshellyé válhat nem csak a borrajongók, hanem a [...]
Fine dining körömpörkölt Hamvas Béla szellemiségében – A Laurel Étterem séfjével beszélgettem
„A frissen sült hal, vörösbor, szőlő mellé babérillatú levegő! Aki teheti, szánjon rá egy hetet, nem fogja megbánni. (…) Ebéd [...]
A vendéget nem szabad becsapni – az év cukrászával, Mázás Istvánnal beszélgettem
Mázás Istvánnal, a magyar cukrásztársadalom megkerülhetetlen és meghatározó személyiségével ültem le pár napja munkahelyén, a The Ritz-Carlton, Budapest hotelben beszélgetni. [...]
Kovács Tamás: Ne a gumimatrac és a lubickolás legyen a Balaton fő üzenete
Az alacsony felvásárlási árak miatt sokan felhagynak a szőlőtermeléssel, így vannak olyan falvak a Balaton körül, ahol teljesen megszűnt a [...]