Interjúk

Gasztro interjúk

  • Fiaker Budapest

A Fiaker Budapest tulajdonosával, Kálmán Andrással beszélgettem

10:35|0 hozzászólás

A nyár közepén megnyitott Fiaker Budapest a „bulinegyed” közvetlen szomszédságában hamar izgalmas törzshellyé válhat nem csak a borrajongók, hanem a [...]

  • Laurel Étterem

Fine dining körömpörkölt Hamvas Béla szellemiségében – A Laurel Étterem séfjével beszélgettem

03:15|0 hozzászólás

„A frissen sült hal, vörösbor, szőlő mellé babérillatú levegő! Aki teheti, szánjon rá egy hetet, nem fogja megbánni. (…) Ebéd [...]

  • Mázás István

A vendéget nem szabad becsapni – az év cukrászával, Mázás Istvánnal beszélgettem

11:24|0 hozzászólás

Mázás Istvánnal, a magyar cukrásztársadalom megkerülhetetlen és meghatározó személyiségével ültem le pár napja munkahelyén, a The Ritz-Carlton, Budapest hotelben beszélgetni. [...]

Kovács Tamás: Ne a gumimatrac és a lubickolás legyen a Balaton fő üzenete

15:39|6 hozzászólás

Az alacsony felvásárlási árak miatt sokan felhagynak a szőlőtermeléssel, így vannak olyan falvak a Balaton körül, ahol teljesen megszűnt a [...]

  • Molnár Attila, Arany Kaviár

Molnár Attila – Soha nem a tömegeknek kínáltuk a választékunkat

12:37|1 Comment

Molnár Attilával, a sikeres fővárosi Arany Kaviár étterem társtulajdonosával, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnökével, és a Pannon Gasztronómiai Akadémia [...]

Csapody Balázs: Nem csak Budapest privilégiuma a jó minőség

21:10|2 hozzászólás

Ehhez viszont új mentalitást kell hozni a balatoni vendéglátásban, és el kell felejteni, hogy reggel elkészítik az ételeket, majd egész [...]

40 év sötétség volt Magyarországon – Hamvas Zoltán

05:35|1 Comment

Alig találni Magyarországon olyan vendéglátós szakembert, aki szeretné jól végezni a munkáját, az ágazatban pedig egyértelműen fehérítésnek kell következnie – [...]

  • Hampuk Zsolt

Hampuk Zsolt – „Pengeélen táncol Magyarországon a gasztronómia”

19:33|3 hozzászólás

„Kissé egyhangúnak tartom a gondolatot, hogy a gasztronómia csupán az ételekről szól. Annál jóval több, komplexebb, lendületesebb fogalom. Olyan, mint [...]


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!