Gasztro kalandozások
Kolozsvári András: A titok egyszerű!
Három évvel ezelőtt írtam ITT első alkalommal Kolozsvári András és szaratovi születésű felesége, Kátya Morozova étterméről, a Szolnokon található Balalajka [...]
Aki Anglia királynőjének is főzött: Papdi László, a magyar séf
Papdi László, a Párisi Udvar Hotel Budapest éttermének, a Párisi Passage Café & Brasserie-nek a fiatal főszakácsa a versenytánc világát [...]
Vigyázó szemetek a Tápió-vidékre vessétek
A főváros számtalan megkerülhetetlen élménnyel és programmal várja a testi-lelki felüdülést kereső zarándokokat, ugyanakkor őszintén vallom, hogy az igazi magyar [...]
A Fiaker Budapest tulajdonosával, Kálmán Andrással beszélgettem
A nyár közepén megnyitott Fiaker Budapest a „bulinegyed” közvetlen szomszédságában hamar izgalmas törzshellyé válhat nem csak a borrajongók, hanem a [...]
Olcsó tippek bécsi utazáshoz
Ausztria fővárosa, a gazdag történelmi múlttal rendelkező császárváros nem csak a magyarok, hanem a világ többi lakosának körében is közkedvelt [...]
Élet a sushin túl
Szerző: Kalmár Borbála Megkopott gyerekkori emlékeim közé tartozik az, amint esténként sokszor nehezemre esett elaludni, mert igen gyakran fájt a [...]
Fontos, hogy tükörbe tudjak nézni – Mácsai Ilcsivel, Magyarország egyik legismertebb női sommelier-jével beszélgettem
A nők nem csak a borászatban, hanem a sommelier szakmában is egyre jelentősebb szerephez jutnak, bizonyítva, hogy ez a két [...]
Új vizeken evez a Portum Étterem
Hogy lesz-e igény hosszútávon a Corvin-negyedben ilyen jellegű gasztronómiára, az majd a jövő zenéje, mindenesetre a múlt évben megnyitott, és [...]