Receptek

Gasztro receptek

  • Soltész Egri Kékfrankos 2015

Egri kékfrankoshoz gesztenyés kacsamell

13:15|0 hozzászólás

Fekete Norbert séf személyében új vendégséf mutatkozik be a WineArtCulture oldalon, eleinte néhány régebben készített recepttel, de a közeljövőben ezeket [...]

  • Fiaker étterem

Fiaker langyos saláta véreshurkával, birssel

13:49|0 hozzászólás

A disznóvágások egyik emblematikus terméke, a véres hurka, a hurkák egyik legősibb fajtája, és bármennyire is hihetetlennek tűnik, a benne [...]

  • Fiaker Budapest

Fiaker gulyás, a bécsi kocsisok egyik kedvenc étele

13:42|0 hozzászólás

„A magyar vendégek legtöbbször levest értenek a gulyás név alatt. A német vagy az angol névhasználatban a gulyás egy pörkölt [...]

  • Háromsajtos csokitorta

A sütemények kis fekete ruhája

10:51|0 hozzászólás

Tíz éve is van már, hogy egy kedves ismerősöm egy thrift store megnyitásában lelte meg szenvedélye kiélését. Mivel addig még [...]

  • csirkemell grillezett barackkal

Villámgyors csirkemell grillezett barackkal

11:37|0 hozzászólás

Villámgyors ebéd vagy vacsora? – nos, a csirkemellből könnyen és gyorsan lehet pár perc alatt egészséges ételeket varázsolni a tányérra, [...]

  • fügés pite

Crostata di fichi

09:21|0 hozzászólás

Néha süteményekben gondolkodom. Jártamban-keltemben meglátok egy-egy szép gyümölcsöt és már érzem is a számban, hogy miként, hogyan tudna együttműködni más [...]

  • Gléda Vendéglő

Kacsamáj fehérboros aszalt füge chutneyval

09:26|0 hozzászólás

Déli János és Kerekes Sándor saját étterméről, az óbudai Béres székház aljában található Gléda Vendéglőről egy korábbi írásomban már ejtettem [...]

  • töltött padlizsán

Juhtúrós, rókagombás töltött padlizsán

15:08|0 hozzászólás

Grillezve, sütve, töltve, párolva, rántva, köretként vagy akár önmagában, a tojásgyümölcsből, avagy a nálunk közismertebb nevű padlizsánból könnyen és változatos [...]


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!