Receptek

Gasztro receptek

  • fügés pite

Crostata di fichi

09:21|0 hozzászólás

Néha süteményekben gondolkodom. Jártamban-keltemben meglátok egy-egy szép gyümölcsöt és már érzem is a számban, hogy miként, hogyan tudna együttműködni más [...]

  • Gléda Vendéglő

Kacsamáj fehérboros aszalt füge chutneyval

09:26|0 hozzászólás

Déli János és Kerekes Sándor saját étterméről, az óbudai Béres székház aljában található Gléda Vendéglőről egy korábbi írásomban már ejtettem [...]

  • töltött padlizsán

Juhtúrós, rókagombás töltött padlizsán

15:08|0 hozzászólás

Grillezve, sütve, töltve, párolva, rántva, köretként vagy akár önmagában, a tojásgyümölcsből, avagy a nálunk közismertebb nevű padlizsánból könnyen és változatos [...]

  • Zabpehely torta

Zabpehely torta, liszt és cukor nélkül

14:52|0 hozzászólás

A zabpehelyről már régóta tudjuk, hogy egészséges, tápláló, és sok vitamint, illetve ásványi anyagot tartalmaz. Az utóbbi időkben pedig ismét [...]

  • Laurel Étterem

Laurel Étterem: Vegán recept nem csak vegánoknak

09:02|0 hozzászólás

Mede Ádámmal, a Laurel Étterem fiatal séfjével, aki eddig már több Michelin-csillagos magyar étteremben is megfordult, múltkor már találkoztatok egy [...]

  • Trifecta Borászat 

Lassan sült, omlós marhaoldalas

19:20|0 hozzászólás

Omlós, szaftos és ízletes marhaoldalas? - csak időnk és türelmünk legyen, no meg jó minőségű hús. Szinte elronthatatlan, bárki nyugodtan [...]

  • Kamocsay Ákos Ihlet Cuvée 2017

A kacsa és a Kamocsay Ihlet párosa

18:41|0 hozzászólás

Egy izgalmas kacsa recept érkezett hozzám a jelenleg Svájcban dolgozó Dualszky-Kovács Péter séftől, amit szeretnék veletek is megosztani. És mivel [...]

  • Mák étterem

A pisztráng és Csobánc találkozása, MÁK módra

10:36|0 hozzászólás

Laza, elhívatott, fiatal csapat, Mizsei János személyében pedig egy kortárs gondolkodású séf a konyhában, és ez visszatükröződik az elkészített fogásaiban [...]


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!