HÍREK ÉS PROGRAMOK

Hírek és programok

  • Hilltop

Új köntösbe öltözve

11:42|0 hozzászólás

Megújult címkékkel köszönti a nyarat a könnyen felismerhető, jellegzetesen friss, gyümölcsös és virágos illatú tételeiről [...]

  • Tokaj-Hegyalja

Négy legendás dűlő Tokaj-Hegyalján

15:13|0 hozzászólás

Tokaj-Hegyalja a világ egyik legrégebbi borvidéke. Ha szeretnéd mélyebben megismerni a terroirt, ne hagyd ki [...]

  • Demeter Endre

A Demetervin csúcsaszúja Eurázsia sztárja lett – Interjú Dr. Demeter Endrével

21:47|0 hozzászólás

Dr. Demeter Endre szőlész-borász, fergeteges sikerének örülhetünk együtt a héten, hiszen a Moszkvában megrendezett, nagyszabású [...]

  • Semmelweis Egyetem bora

Tovább támogatják a magyar borkultúrát

12:44|0 hozzászólás

A 250 éves Semmelweis Egyetem nemzetközi hírű, magyar tudományos intézményként 2010 óta támogatja a hazai [...]

  • GLÉDA Vendéglő

Segítség és összefogás a bajban

11:04|0 hozzászólás

Február közepén indult a GLÉDA vendéglő és az új-zélandi ANZIL Hungarian Restaurant közös akciója, amelynek [...]

  • Hilltop

Boredukációs kampányt indít a Hilltop

15:05|0 hozzászólás

Az Agrárminisztérium borászati termékek promóciójának támogatására kiírt pályázatán nyertes Hilltop boredukációs kampányt indít az EU [...]

  • Sommelier ösztöndíj

Az első Sommelier ösztöndíj

14:02|0 hozzászólás

Czinki Tamás, Magyarország első és eddig egyetlen Master Sommelier-je kilenc elhivatott borász segítségével létrehozta az [...]

  • Hilltop borászat

A „magyar Toscana”

17:29|0 hozzászólás

A Neszmélyi borvidék nem csak azok számára nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget, akik a borospincékért és [...]