Főoldal

Főoldal

Borok

  • aszú

Aszú, nem csak karácsonykor

15:00|0 hozzászólás

Egy organikus, nagy kísérletező kedvű pince Tokaj-Hegyaljáról, mely bebizonyítja, hogy megfelelő akaraterővel és kitartó munkával semmi sem lehetetlen. A tállyai Szóló pince első aszúja tökéletes példája [...]

  • Jammertal Borbirtok

Ami a királynőnek ékszer, az Villánynak bor

23:01|0 hozzászólás

Bár utam az elmúlt időben többször is vezetett Villányba, a Jammertal-dűlővel szemben található élményközpontba utoljára 8 évvel ezelőtt, a feleségemmel látogattam el. Kicsit szégyellem is magam, [...]

Gasztro

  • kacsamell recept

Kacsamell színes céklával

16:16|0 hozzászólás

A kacsamell már önmagában is kiváló étel, de néhány egyszerű plusz alapanyaggal színesítve még fenségesebbé és izgalmasabbá tehetjük. Ha így készítitek tényleg puha és szaftos lesz, [...]

  • Varga Ákos sommelier

Varga Ákos – elrugaszkodni a trendektől

16:23|0 hozzászólás

Molnár Attila (ITT egy vele készült régebbi interjúm) és Nyíri Szása tulajdonosok irányítása alatt, idén ünnepli 30 éves fennállását Magyarország legrégebbi fine dining étterme, az ikonikus [...]

Művészet

  • Radó Denise

Radó Denise: „Hitelesség nélkül nem lehet színházat csinálni”

08:53|0 hozzászólás

Nagyinterjú Radó Denise, Jászai Mari-díjas színésznő, rendezővel. Színházról rendezésről, hitelességről, hitvallásról és karitatív munkáról. Színészdinasztiából származol, de mégsem szerettél volna színész lenni.  Makacsság állt ennek a [...]

Hírek | Programok

  • Blazsovszky Péter

Blazsovszky Péter: Összefogás a magyar borokért

15:33|0 hozzászólás

„Blazsovszky Péter vagyok és közel 10 évig voltam a Babel Budapest vezető sommelier-je. Segítségért fordulok hozzátok. A mostani helyzet az egész gasztronómiát tragikusan érinti, többek között [...]