Jubilál a Bor, Mámor… Bénye

Jubilál a Bor, Mámor… Bénye

A 10. jubileumi Bor, Mámor… Bénye Fesztivált, mely Tokaj-Hegyalja legizgalmasabb gasztro-kultúr fesztiváljává nőtte ki magát az elmúlt 10 év során, 2018-ban július 5. és 8. között rendezik meg Erdőbényén. A rendezvényt a borok és a minőségi gasztronómiai kínálat mellett a Bagossy Brothers, Darvasi László, Dresch Mihály, Édes Málé Trió, Garaczi László, Lóci játszik, Meszecsinka, Mongoose, Szabó Balázs Bandája fűszerezi meg.

A 13 borászat által életre hívott Bor, Mámor… Bénye – Erdőbénye Egyesület azoknak kínál tartalmas kikapcsolódást a nyári fesztiválszezonban, akik inkább a csendesebb, családias hangulatú kis fesztiválokat részesítik előnyben, szívesen elüldögélnek a fűben vagy egy kockás abroszos asztalkánál különleges borokat kóstolgatva, kellemes zenét hallgatva a pazar természeti és épített környezetben.

Helyszínek:

Ábrahám, Bardon, Béres, Budaházy-Fekete Kúria, Csite, Illés, Jakab, Karádi-Berger, Kerékgyártó, Préselő, Pro-Vinum, Sanzon Tokaj, Vayi

A gasztronómiai élményt a környékbeli bisztrói/éttermei biztosítják, karöltve a helyi hagyományokat ápoló „ízőrzőkkel”; akiknek célja a már-már feledésbe merült receptek bemutatása a mai kor embere számára.

Gasztronómiai partnerek:

A Boros, A Leves, Anyukám Mondta, Bodrog Smoker, „Erdőbényei Ízőrzők”, Kis Sziget, Magita

A jazz-, világzenei- és népzenei koncertek mellett kiállítások, előadások, tematikus kóstolók és számos gyermekprogram teszi lehetővé, hogy megtaláld a saját vagy a barátaidnak/családodnak éppen megfelelő elfoglaltságot. Szóval, irány a 10. Bor, Mámor… Bénye Fesztivál!

Jegyvásárlás ITT, további információ pedig ITT

(fotó: Bor, Mámor… Bénye facebook oldal)


Related Posts

Fiáth Attila – Tokaj vagy Furmint?

Fiáth Attila – Tokaj vagy Furmint?

Fiáth Attilával ültem le egy kávé mellé, és ha a világot nem is váltottuk meg, de pár kényes téma szóba került: Tokaj, furmint, borstratégia, „botcsinálta” szakértők, és persze a kézművességet sem hagytuk szó nélkül. Attila tanulmányait Budapesten, Cambridge-ben és a Harvard Business School-on végezte. 2012-ben […]

Fiáth Attila – Senki nem akar darázsfészekbe nyúlni

Fiáth Attila – Senki nem akar darázsfészekbe nyúlni

A világot nem váltottuk meg, de akarva, akaratlanul komoly vitákat és indulatokat sikerült keltenünk a szakmában. Egy éves lett a Fiáth Attilával készített interjúm, úgyhogy ismét találkoztunk egy kávé mellett és ott folytattuk a beszélgetésünket, ahol abbahagytuk, némelyik gondolatot pedig tovább boncoltuk. Annyi biztos: a […]Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!