Mission: Impossible – (Rosé)Utóhatás

Mission: Impossible – (Rosé)Utóhatás

A kissé unalmas kezdést leszámítva a film hatodik része egészen jól sikerült. Sőt, megkockáztatnám, hogy az Utóhatás talán az egyik legjobb része a Mission: Impossible sorozatnak. Mindenesetre nálam a Top 3-ban biztosan bérelt helye van. Pörgős, feszes, és a zenéje is nagyon jó, igaz, a dialógusok és a történetek követhetősége hagynak maguk után kívánnivalót. Tom Cruise pedig ismét úgy mászik, fut, esik, vezet, és ugrik háztetőről-háztetőre, mintha ezt felírta volna neki receptre a háziorvosa. Olyan érzése támad az embernek, mintha az 56 éves hollywood-i akciósztár direkt keresné magának a kihívásokat. Mindezt úgy, hogy állítólag ő csinált mindent élesben, azaz nem használt kaszkadőrt. Ha ez így igaz, akkor bizony le a kalappal, bár a helikopteres truvájt nézve, azért felmerült bennem ezzel kapcsolatban néhány kérdés. Nem részletezem most a film cselekményét, hátha van köztetek is olyan, aki szívesen megnézné. Én tegnap voltam együtt a családdal és kellemes, közel 2 és fél órát töltöttünk a moziban. Amúgy sosem értettem, hogy mitől ennyire kulturálatlanok az emberek: amit bevisznek a terembe, azt ott is hagyják a film végén.

Ha már Tom Cruise felforrósította a hangulatomat, hazaérve lehűtöttem magam egy Etyeki Kúria Pláne Frizzante Rosé gyöngyözőborral. Jól esett, pár perc alatt kiürült a palack tartalma. Könnyed, vidám, pont olyan, amilyennek egy ilyen bornak lennie kell. Nem kell sokat gondolkodni felette, fiatalos, behízelgő, jól behűtve tökéletes egy forró nyári estén. Kóstolva lehetne kicsivel tartalmasabb, de ilyen melegben ez kit érdekel?! 4 pont a jutalma, a Mission: Impossible – Utóhatásnak pedig 7.


Related Posts

Lazac sashimi recept karfiol variációval

Lazac sashimi recept karfiol variációval

Ha a rántott ponty és társai, például busa valamint nyáron a hekk által nyújtott komfortzónából szeretnétek kilépni, és valami izgalmas és változatos, mégis könnyed halas fogáson gondolkodtok, akkor most Dualszky-Kovács Péter, az oldal vendégséfjének jóvoltából hoztam egy jó kis lazac sashimi receptet karfiollal, rozskenyérrel és […]

Egy badacsonyi gyöngyöző, amihez nem kell külön alkalom

Egy badacsonyi gyöngyöző, amihez nem kell külön alkalom

Végre itt a nyár, a jó idő, és vele együtt megérkezett a jól megérdemelt szabadság és a pihenés ideje is. Ilyenkor különösen jól esik a Balaton partjára menni és a finom borokon kívül felfedezni többek között a Badacsony gazdag, több mint ezer éves szőlő- és […]



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .