Mission: Impossible – (Rosé)Utóhatás

Mission: Impossible – (Rosé)Utóhatás

A kissé unalmas kezdést leszámítva a film hatodik része egészen jól sikerült. Sőt, megkockáztatnám, hogy az Utóhatás talán az egyik legjobb része a Mission: Impossible sorozatnak. Mindenesetre nálam a Top 3-ban biztosan bérelt helye van. Pörgős, feszes, és a zenéje is nagyon jó, igaz, a dialógusok és a történetek követhetősége hagynak maguk után kívánnivalót. Tom Cruise pedig ismét úgy mászik, fut, esik, vezet, és ugrik háztetőről-háztetőre, mintha ezt felírta volna neki receptre a háziorvosa. Olyan érzése támad az embernek, mintha az 56 éves hollywood-i akciósztár direkt keresné magának a kihívásokat. Mindezt úgy, hogy állítólag ő csinált mindent élesben, azaz nem használt kaszkadőrt. Ha ez így igaz, akkor bizony le a kalappal, bár a helikopteres truvájt nézve, azért felmerült bennem ezzel kapcsolatban néhány kérdés. Nem részletezem most a film cselekményét, hátha van köztetek is olyan, aki szívesen megnézné. Én tegnap voltam együtt a családdal és kellemes, közel 2 és fél órát töltöttünk a moziban. Amúgy sosem értettem, hogy mitől ennyire kulturálatlanok az emberek: amit bevisznek a terembe, azt ott is hagyják a film végén.

Ha már Tom Cruise felforrósította a hangulatomat, hazaérve lehűtöttem magam egy Etyeki Kúria Pláne Frizzante Rosé gyöngyözőborral. Jól esett, pár perc alatt kiürült a palack tartalma. Könnyed, vidám, pont olyan, amilyennek egy ilyen bornak lennie kell. Nem kell sokat gondolkodni felette, fiatalos, behízelgő, jól behűtve tökéletes egy forró nyári estén. Kóstolva lehetne kicsivel tartalmasabb, de ilyen melegben ez kit érdekel?! 4 pont a jutalma, a Mission: Impossible – Utóhatásnak pedig 7.


Related Posts

Crostata di fichi

Crostata di fichi

Néha süteményekben gondolkodom. Jártamban-keltemben meglátok egy-egy szép gyümölcsöt és már érzem is a számban, hogy miként, hogyan tudna együttműködni más összetevőkkel. Szeretem, hogy ami most még csak liszt és vaj, hamarosan a fahéj, a vanília vagy a kardamom pillekönnyű csókjának köszönhetően átalakul egy igazi csodává. […]

Buborékokkal teli borok a Dél-Balatonról

Buborékokkal teli borok a Dél-Balatonról

A Dél-Balaton számos szőlőfajtának ad otthont, emellett több tényező is közrejátszik abban, hogy remek habzó-, gyöngyözőborok és pezsgők készülnek a borvidéken. A löszös talaj miatt a borok gyümölcsösek, a Balaton közelsége és egyedi mikroklímája, az uralkodó északi szélirány, valamint az átlagosnál magasabb páratartalom pedig abban […]



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!