Mission: Impossible – (Rosé)Utóhatás

Mission: Impossible – (Rosé)Utóhatás

A kissé unalmas kezdést leszámítva a film hatodik része egészen jól sikerült. Sőt, megkockáztatnám, hogy az Utóhatás talán az egyik legjobb része a Mission: Impossible sorozatnak. Mindenesetre nálam a Top 3-ban biztosan bérelt helye van. Pörgős, feszes, és a zenéje is nagyon jó, igaz, a dialógusok és a történetek követhetősége hagynak maguk után kívánnivalót. Tom Cruise pedig ismét úgy mászik, fut, esik, vezet, és ugrik háztetőről-háztetőre, mintha ezt felírta volna neki receptre a háziorvosa. Olyan érzése támad az embernek, mintha az 56 éves hollywood-i akciósztár direkt keresné magának a kihívásokat. Mindezt úgy, hogy állítólag ő csinált mindent élesben, azaz nem használt kaszkadőrt. Ha ez így igaz, akkor bizony le a kalappal, bár a helikopteres truvájt nézve, azért felmerült bennem ezzel kapcsolatban néhány kérdés. Nem részletezem most a film cselekményét, hátha van köztetek is olyan, aki szívesen megnézné. Én tegnap voltam együtt a családdal és kellemes, közel 2 és fél órát töltöttünk a moziban. Amúgy sosem értettem, hogy mitől ennyire kulturálatlanok az emberek: amit bevisznek a terembe, azt ott is hagyják a film végén.

Ha már Tom Cruise felforrósította a hangulatomat, hazaérve lehűtöttem magam egy Etyeki Kúria Pláne Frizzante Rosé gyöngyözőborral. Jól esett, pár perc alatt kiürült a palack tartalma. Könnyed, vidám, pont olyan, amilyennek egy ilyen bornak lennie kell. Nem kell sokat gondolkodni felette, fiatalos, behízelgő, jól behűtve tökéletes egy forró nyári estén. Kóstolva lehetne kicsivel tartalmasabb, de ilyen melegben ez kit érdekel?! 4 pont a jutalma, a Mission: Impossible – Utóhatásnak pedig 7.


Related Posts

Stílusos etyeki bor

Stílusos etyeki bor

Hibátlan, könnyedségre hangolt tartalmas bor, jó pénzért. Ha egy ilyen bort kerestek, az Etyeki Kúria Chardonnay 2018-as évjárata tökéletes választás. Etyek köszöni szépen, él, virul, szépül, és évről-évre fejlődik. Többek között Rókusfalvy Pál erőfeszítéseinek köszönhetően a borvidék lassan visszakerül a megérdemelt helyére. Sőt, a Törley […]

Generációkon átívelő borkészítés

Generációkon átívelő borkészítés

A Moser család már a XII. században is szőlőt művelt, nem véletlen, hogy a legtradicionálisabb osztrák bortermelő családnak számítanak. A pincét 2000 óta Nikolaus Moser vezeti. Nagyapjához köthető az 1950-es években modernnek számító magaskordonos művelési mód, a „Lenz Moser”. 2006 óta biodinamikusan művelik a szőlőt […]



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .