Aki a facebookon követi az oldalt tudja, hogy új séf segíti a jövőben a munkámat. Niko Tähti, a finn származású séf jelenleg a budapesti Finn Nagykövetség executive séfje, de dolgozott már Angliában, Hong Kongban, Libanonban és természetesen Finnországban. A borajánlatról most nem én gondoskodtam, hanem Szik Mátyás örökös magyar sommelier bajnok, aki már az elejétől fogva segíti a munkámat. Remélem az étel és a borajánlat is tetszeni fog.
Hozzávalók (4 személyre)
- 400 g nyúlmáj
- 1 liter tej
- 100 ml portói
- 100 ml madeira
- 100 ml cognac
- 100 g mogyoróhagyma
- 2 ág kakukkfű
- 1 ág rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
- 400 g vaj
- 2 egész tojás
- 2 tojás sárgája
- őrölt feketebors, só
1 thought on “Nyúlmájparfé Niko módra”