Borokon keresztül a beteg koraszülöttek gyógyításáért

Borokon keresztül a beteg koraszülöttek gyógyításáért

Húsz évvel ezelőtt, tíz nagy tekintélyű családi pincészet megalapította a Pannon Bormíves Céhet, azzal a céllal, hogy a legmagasabb minőségű borok készítésével egy közösségként támogassák a magyar bortermelés és borkultúra felelősségteljes növekedését és fenntarthatóságát.

A céh tagjai azok az elismert és értékteremtő, magyar, családi borászatok, akiknek hitvallása és filozófiája megegyezik a Pannon Bormíves Céh általános alapelveivel, s akik magukénak érzik a teljes magyar borvidék sorsát. Hitvallásuk példát mutatni a fiatal borászoknak, a több generációs borászatok utódainak. A magyar borfogyasztók ismereteit elmélyíteni a kulturált borfogyasztás és a minőségi borok felismerésének és fontosságának területén. A céh-tagok most a közösségük erejével kíván segítséget nyújtani és felhívni a figyelmet a jótékony adakozás felemelő érzésére.

Olyan időket élünk, amikor a szakértő gyógyítás és az önfegyelem mellett a legfontosabb a humánus hozzáállás, hogy minden egyén és közösség megtalálja annak lehetőségét, mellyel segíteni tud, legyen az bármilyen csekély is. Kiemelten fontos a segítség a frontvonalban, az áldozatos munkát végző egészségügyi dolgozók körében. Ezen gondolatok már tavasszal megfogalmazódtak, de napjainkban talán még erősebbek, mint valaha.

A Pannon Bormíves Céh borászai a fennálló pandémiás időszakban az összefogás jegyében azzal szeretnék segíteni a beteg koraszülöttek gyógyításáért küzdő Peter Cerny Alapítványt, hogy aukcióra bocsátják a céh tagjainak különleges tételeit és borválogatásaikat, és a befolyt összeg 100%-át az intézménynek adományozzák, támogatva az ott dolgozók fáradhatatlan munkáját.

„Licitáljon, hogy együtt segíthessük a hétköznapi Hősök munkáját a legkisebbekért!”

Az aukció menete:

  • Az aukció 2020.12.07-én kezdődik és 2020.12-31-én ér véget
  • Az árverezésre bocsátott tételek megtekinthetők www.pannonbormivesceh.hu weboldal JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ menüpontjában
  • A licitálás megkezdéséhez regisztráció szükséges a kampány oldalán, az első licit megtétele után, az oldal automatikusan ide irányítja a felhasználót. A regisztráció automatikusan beléptet az oldalra
  • Az aukció alatt figyelemmel kísérhető a licitek állása, erről e-mailt is kap a regisztrált felhasználó
  • Az aukció végén a nyertesek értesítést kapnak, ami után kötelesek 3 napon belül utalással rendezni a végső licit értéket
  • A Pannon Bormíves Céh felveszi a nyertesekkel a kapcsolatot és a borcsomagokat ingyenesen kiszállítja a leegyeztetett címekre

(készült a sajtóközlemény alapján)

Borítókép: pexels


Related Posts

St. Andrea Szőlőbirtok Axios Bikavér

St. Andrea Szőlőbirtok Axios Bikavér

Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok vezetője és borásza, aki egyébként az 1999-ben alapított nagypresztízsű családi pincészeteket tömörítő Pannon Bormíves Céh elnöke is egyben, töretlenül azon fáradozik, hogy rangban és presztízsben elhelyezze az Egri borvidéket és az itt készült bikavéreket az őket megillető helyre. […]

Eperjes Károly kapta a Pannon Bormíves Céh Bussay László Emlékdíját

Eperjes Károly kapta a Pannon Bormíves Céh Bussay László Emlékdíját

A nagypresztízsű családi pincészeteket tömörítő Pannon Bormíves Céh december 14-én, a Corinthia Grand Hotel Royalban rendezett hagyományos karácsonyi ünnepségén adta át a Bussay László Emlékdíjat. Az elismerést minden évben az kaphatja meg, aki a céh által képviselt szellemiséggel sokat tett a magyar borkultúráért. Az idei […]Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .