Szombati Bock & Roll!

Szombati Bock & Roll!

Fergeteges Bock and Roll bulira készül a villányi Bock Pince szombaton, május 27-én. A vendégek a Bock Valér által készített Bock & Roll bor legfrissebb, 2015-ös évjáratát is megkóstolhatják a Zaporozsec és a Mongooz and the Magnet koncertekkel és a tokaji Áts Karcsi boraival dúsított programon.

„Piros Marlbit szívva csinálja a borát / Tokajon a százpontos Áts Karcsi a király” – énekelte meg a Bëlga együttes tíz évvel ezelőtt a csodás borokat készítő tokaji termelőt, aki idén a Bock & Roll parti vendége lesz. A hamar klasszikussá lett boros nóta külön szólt Bock Valérról, Bock József fiáról is, mi több, az etyeki fesztivál felemlegetése után megénekelte azt is, hogy „aztán elmegyek egy jó Bock and Roll partira”. Ez adta az ötletet és az ihletet Bock Valérnak, hogy az együttes engedélyét kikérve ezen a néven elkészítse friss, gyümölcsös vörösborát – először 2008-ban.

A bulira ötszáz vendéget vár a pince, a jó hangulatra nem csak a Bock & Roll bor, hanem a pörgős zenét játszó, az Átjáró tehetségkutató versenyt éppen tíz éve megnyert Zaporozsec, valamint a magyar, norvég és ír zenészekből álló trió, a Mongooz and the Magnet a garancia. És persze a „százpontos” Áts Karcsi.

(Készült a sajtóközlemény alapján, fotó: Deutsch Richárd.)


Related Posts

Csupa csoki desszert, ahogyan Bocknál készítik

Csupa csoki desszert, ahogyan Bocknál készítik

Jó kis programot szervezett május 5-re Bock József és managementje, amelyre én is kaptam meghívást. A Dűlőről-dűlőre exkluzív eseményről, amint lesz egy kis időm majd természetesen beszámolok, de addig IDE kattintva láthattok néhány fotót. A közel hatórás program lezárásaként a Bock Óbor Étteremben pedig egy […]

Ipacs Szabó István – „Az ember itt megérti, hogy a szőlő és a bor képes a lelket felemelni”

Ipacs Szabó István – „Az ember itt megérti, hogy a szőlő és a bor képes a lelket felemelni”

Április 2.-án került megrendezésre az Aba-Novák Kulturális Központban a III. Szolnoki Bor-és Pezsgőmustra, ahol a Szolnoki Borkör szervezésében 30 borászat, 150 szabadon kóstolható borral és pezsgővel várta a látogatókat. A szakmai partner találkozóból már nyilvános rendezvénnyé avanzsált sétáló kóstoló, láthatóan évről évre fejlődik: határozottabb célokkal […]Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .