RÓLAM

 nemeti

Noreplika: A Magyar Borszakírók Körének tagja, WSET felsőfokú okleveles borértő. Az oldal főszerkesztője és tulajdonosa.

DÍJAK 

Goldenblog 2014 – Gasztro Kategória 3. helyezett a szakmai zsűri értékelése alapján

NYOMTATOTT SAJTÓ

VinCe Magazin, Hamu és Gyémánt Magazin, SporTime Magazin, Pesti Stílus Magazin, Borászati Füzetek, Új Néplap

RÁDIÓSZEREPLÉSEK

Juventus, Aktív Rádió, Balaton FM, Poptarisznya

ON-LINE MÉDIA

Dining Guide, JamieOliver.com, VinCe Magazin, Pesti Stílus Magazin, Marie Claire, Vinoport, Borászportál, Design.hu, Nők Lapja café, Vinolion, Szoljon.hu, Csak a Nőknek Magazin, Ízek és Érzések, Pezsgőakadémia

TV- SZEREPLÉSEK

Hír TV, Konyha TV

“Túl rövid az élet ahhoz, hogy rossz ételeket együnk, rossz borokat igyunk, és ne ismerjük mit is jelent az igazi művészet.”

Akik segítik a munkámat


 Turóczi Anett:

WSET Advanced / Dip. WSET hallgató, champagne kereskedő. 9 éve foglalkozik borokkal és pezsgőkkel, előbb csak szerelem volt, később hivatás. Küldetése, hogy minél több kiváló tételt eljuttasson egyre több fogyasztóhoz, hogy megismerjék, átéljék a champagne életérzést.

 


Niko Tähti:

Niko eddig Angliában, Hong Kongban, Libanonban és Finnországban dolgozott, jelenleg a budapesti Finn Nagykövetség executive séfje. Rendkívül ambiciózus ember, folyamatosan szeret kísérletezni, szenvedélyesen szereti az északi konyhát és nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségű alapanyagokra, amelyeket innovatív módon használ fel. “Tiszta, erőteljes és őszinte ízek” – így jellemzi saját ételeit a 24 éves finn származású séf. 10 hónapja él hazánkban, szereti a magyar borokat, a marhapörkölt és a somlói galuska a kedvence Magyarországon. Izgalmas feladatnak tekinti a WineArtCulture-rel való közreműködést, és reméli, hogy minél többen fogják kipróbálni és elkészíteni az oldalon megjelent receptjeit.


Üzenet:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet


Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!
Inline
HA TETSZETT, AKKOR FACEBOOKON IS KÖVETHETED A WINEARTCULTURE OLDALÁT! KÖSZÖNÖM!