Kecskesajt Caprese marinált cukkinivel

Kecskesajt Caprese marinált cukkinivel

Hozzávalók 4 főre:

40 dkg kecskesajt szeletelve

4 db paradicsom

1 db cukkini

fokhagyma, petrezselyem, rozmaring, bazsalikom

tengeri só, bors, fehérborecet

1 dl olívaolaj

Elkészítés:


A szeletelt sajtot az olaj és fűszerek keverékében érleljük egy éjszakán keresztül.

A szeletelt paradicsomból és a sajtból rétegezve tornyot építünk.

A cukkinit vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, és a borecettel meglocsoljuk. A sajtos paradicsomot a cukkinivel együtt tálaljuk.

Salátalevelek, csírák vagy pedig rizskenyér illik hozzá leginkább.

Recept: Kocsis Bálint

Ételfotó: Csigó Zita

 


Related Posts

Magyarország meghatározó éttermei és séfjei

Magyarország meghatározó éttermei és séfjei

Nem kis energiát belefektetve a projekt megvalósításába, végre megszületett a hamarosan induló új sorozat: Magyarország meghatározó éttermei és séfjei címmel, amely havonta kétszer, vasárnaponként fog megjelenni az oldalon. És hogy miről fog szólni? – mindegyik séf és étterem hozzájárult egy recepttel, amihez én párosítottam borokat. […]

Vörösboros körte, vanília fagylalttal és kekszmorzsával

Vörösboros körte, vanília fagylalttal és kekszmorzsával

Vörösboros körte recept Hozzávalók: 4 db Vilmos körte 6 dl vörösbor 1 db bio narancs 1 db bio citrom 1 db kisebb mandarin 100 g barnacukor 4-5 db szegfűszeg 1 rúd fahéj 1 egész csillagánizs 2 db bourbon vaníliarúd 1 kis kakukkfűág frissen őrölt feketebors […]



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .