RÓLAM

 nemeti

Noreplika (Németi Sándor): A Magyar Borszakírók Körének tagja, WSET felsőfokú okleveles borértő. Az oldal főszerkesztője és tulajdonosa.

DÍJAK 

Goldenblog 2014 – Gasztro Kategória 3. helyezett a szakmai zsűri értékelése alapján

ON-LINE MÉDIA

Dining Guide, JamieOliver.com, Pezsgőakadémia, VinCe Magazin, Pesti Stílus Magazin, Marie Claire, Vinoport, Borászportál, Design.hu, Nők Lapja café

NYOMTATOTT SAJTÓ

VinCe Magazin, Figyelő Hetilap, Északpart Magazin, Hamu és Gyémánt Magazin, SporTime Magazin, Pesti Stílus Magazin, Borászati Füzetek

Akik segítik a munkámat


Dr. Konkoly Mihály:

DipWSET nemzetközi borakadémikus, agrárközgazdász, aki 2000-től a borágazat kereskedelmi területén dolgozik és több mint hét évig volt a Gróf Buttler Borászat kereskedelmi vezetője. Jelenleg a Borkollégium oktatója. Dr. Konkoly Mihály a munkái mellett a tudományos életben is szeretne helyt állni, így megszerezte a Ph.D. fokozatot, kutatási területe pedig a tokaji borok marketingje volt. A WSET diplomakurzust 2014-ben végezte el Ausztriában, Ruszton.

Konkoly Mihály

Blazsovszky Péter

Sommelier, újságíró

Végzettsége alapján szerkesztő, újságíró, de kilenc éves korától a gasztronómiában nevelkedett, közel tíz éve pedig a 2019-ben Michelin-csillagot kapott Babel Budapest vezető sommelier-je. Emellett számos lapba publikált, vagy volt gasztronómiai és borászati rovat szerkesztője. Elsődleges érdeklődési területei a magyar (Kárpát-medencei) borok és az étel-bor párosítás, amivel kapcsolatban egy nemzetközileg is új párosítási alapelvet dolgozott ki “egyensúly-alapú borpárosítás” néven, ezzel 2017-ben hozzásegítve az éttermet az angol Decanter magazin Év Nemzetközi Étterem díj elnyeréséhez.

Blazsovszky Péter

Kalmár Borbála:

A PPKE -n végzett PR- és Televíziós Újságíró szakon 2008-ban. Ezt követően évekig külföldön dolgozott, majd hazatérte után 2015-2016-ban elvégezte a Soós István Borászati Iskola OKJ-s Borász képzését. Ezzel egyidejűleg kezdett el borászatokra szakosodott marketinggel, kommunikációval és rendezvényszervezéssel foglalkozni. Borral kapcsolatos publikációi 2016 óta jelennek meg. Jelenleg szabadúszó bormarketingesként dolgozik.


Üzenet:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  [recaptcha]

  Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy az ezen weboldalon tárolja az adatokat.