RÓLAM

 nemeti

Noreplika (Németi Sándor): A Magyar Borszakírók Körének tagja, WSET felsőfokú okleveles borértő. Az oldal főszerkesztője és tulajdonosa.

DÍJAK 

Goldenblog 2014 – Gasztro Kategória 3. helyezett a szakmai zsűri értékelése alapján

ON-LINE MÉDIA

Dining Guide, JamieOliver.com, Pezsgőakadémia, VinCe Magazin, Pesti Stílus Magazin, Marie Claire, Vinoport, Borászportál, Design.hu, Nők Lapja café

NYOMTATOTT SAJTÓ

VinCe Magazin, Figyelő Hetilap, Északpart Magazin, Hamu és Gyémánt Magazin, SporTime Magazin, Pesti Stílus Magazin, Borászati Füzetek

Akik segítik a munkámat


Dr. Konkoly Mihály:

DipWSET nemzetközi borakadémikus, agrárközgazdász, aki 2000-től a borágazat kereskedelmi területén dolgozik és több mint hét évig volt a Gróf Buttler Borászat kereskedelmi vezetője. Jelenleg a Borkollégium oktatója. Dr. Konkoly Mihály a munkái mellett a tudományos életben is szeretne helyt állni, így megszerezte a Ph.D. fokozatot, kutatási területe pedig a tokaji borok marketingje volt. A WSET diplomakurzust 2014-ben végezte el Ausztriában, Ruszton.

Konkoly Mihály

Vörös @ttila:
borfirkász
Borszakíró, bormarketing szakember

Tagja a Magyar Borszakírók Körének, a CEWI (WSET-iskola) oktatója, a Semmelweis Egyetem borversenyének szervezője, anno a metropul.hu Vörös és fehér rovatának világrasegítője, író-szerkesztője, számtalan boros cikk szerzője.

Ars poetica
Bárhol ragadj poharat és tollat, tudd, hogy az nem csak lehetőség, de felelősség is egyben.
Borban az élményt keresem. Az élményekben – amellett, hogy fantasztikus átélni azokat – az a jó, hogy másokkal is megoszthatod. A fényképezőgép és a toll ebben társ és eszköz is egyben.
Miért szabad csak is az élményeket keresni? Mert csak ez számít. A bor pedig képes megadni ezt, a felszínestől, a hidegrázósig, de képes. Erre az érzésre érdemes rálelni, s átélni. Barátokkal, családdal, borászokkal, bárkivel, aki nyitott e világra vagy már belekóstolt ennek ízébe. Ezt elhitetik egy igazi “élményhajhásznak”.

Kalmár Borbála:

A PPKE -n végzett PR- és Televíziós Újságíró szakon 2008-ban. Ezt követően évekig külföldön dolgozott, majd hazatérte után 2015-2016-ban elvégezte a Soós István Borászati Iskola OKJ-s Borász képzését. Ezzel egyidejűleg kezdett el borászatokra szakosodott marketinggel, kommunikációval és rendezvényszervezéssel foglalkozni. Borral kapcsolatos publikációi 2016 óta jelennek meg. Jelenleg szabadúszó bormarketingesként dolgozik.

Pintér Anita:

WSET felsőfokú okleveles borértő, és idegenvezetői végzettséggel rendelkezik. Jelenleg egy 4 csillagos erdei szállodában dolgozik a Börzsönyben. 5 éve élete része minden, ami bor, borkóstolókat tart a munkahelyén és előszeretettel publikál is. Célja, hogy minél mélyebbre ássa magát a borok világába. A bor mellett a futás a másik nagy szenvedélye, vendégszerzőként pedig a Borászportálon jelentek meg eddig az írásai.(Fotó: Magyar Turisztikai Ügynökség)


Üzenet:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[recaptcha]

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy az ezen weboldalon tárolja az adatokat.