Új összefogás a Tokaji borvidéken

Új összefogás a Tokaji borvidéken

A Tokaji My Love projekt egy régi álom megvalósulása, melyet egy lelkes, fiatal csapat azzal a céllal hozott létre, hogy Tokaj legjava, prémium kategóriás termékei egy helyen legyenek elérhetőek. A történelmi borvidék kiváló borai, helyi, kézműves finomságok (lekvárok, szörpök, mézek, édességek, pékáru, kávé), különleges, hegyaljai termelőktől egyedileg összeállított csomagok, színvonalas szállások és színes programok mind megtalálhatóak ezen az oldalon.

A Tokaji borvidék szerelmesei – vagy leendő rajongói – ezen a felületen keresztül betekintést nyerhetnek a hegyaljai életbe, a blogon pedig rendszeresen beszámolnak a régiót érintő legfontosabb eseményekről, illetve színes programokról. Ezen kívül a települések történetéről és fontosabb nevezetességeiről, mesés dűlőkről, történelmi örökségekről, értékes terroirról is olvashatnak az oldal látogatói.

Az online tér mellett offline aktivitással is készülnek a projekt megálmodói. A tervek között szerepel ugyanis több olyan delikátesz kialakítása, ahol a webáruházban szereplő termékeket megkóstolhatják és meg is vásárolhatják. A leendő központok stílusos, modern köntösben, viszont igazi hegyaljai életérzéssel megtöltve várják majd a látogatókat. Amint a körülmények engedik, a honlapon hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy személyre szabott borkóstolásra jelentkezzünk és magas színvonalú szállást is foglaljunk többféle ár kategóriában. A koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen nagy szerepe van a prémium, tradicionális hazai termékeket és szolgáltatásokat összegyűjtő kezdeményezésnek, hiszen ez egy regionális szintű együttműködés, igazi összefogás a Tokaji borvidék értékeinek méltó reprezentálása érdekében.

(Készült a sajtóközlemény alapján, borítókép: Tokaj My Love)


Related Posts

Fiáth Attila – Tokaj vagy Furmint?

Fiáth Attila – Tokaj vagy Furmint?

Fiáth Attilával ültem le egy kávé mellé, és ha a világot nem is váltottuk meg, de pár kényes téma szóba került: Tokaj, furmint, borstratégia, „botcsinálta” szakértők, és persze a kézművességet sem hagytuk szó nélkül. Attila tanulmányait Budapesten, Cambridge-ben és a Harvard Business School-on végezte. 2012-ben […]

Kiss János tokaji borász: Az életem egy nyitott könyv

Kiss János tokaji borász: Az életem egy nyitott könyv

Kiss János, a 2006-ban alapított bodrogkisfaludi Breitenbach Pince tulajdonos-főborásza az egyik legőszintébb magyar borász, aki magáról mindig szerénységgel, társairól pedig nagy alázattal beszél. 2005-ben egy frontális baleset és egy rossz műtét után, egy orvosi műhibával a háta mögött újra kellett kezdenie az életét, de mint […]Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .