Rólam

Németi Sándor

Borszakértő vagyok, a WineArtCulture alapítója, főszerkesztője és tulajdonosa, a Magyar Borszakírók Körének tagja. 2013 óta rendszeresen publikálok bor, gasztronómia és kultúra témákban számos online és print magazinban. Írásaim olvashatóak többek között a Vince, a Figyelő, a Dining Guide, a Hamu és Gyémánt, a Borászati Füzetek, az Északi Part, a Pezsgőakadémia, a Pesti Stílus Magazinokban, valamint a bor.hu-n is. Ezen kívül marketing- és PR kommunikációval is foglalkozom. 

A WineArtCulture már a kezdetektől fogva erősen koncentrál a minőségi tartalomra, ennek megfelelően komoly szelekció előzi meg a témák kiválasztását. Az oldalon vendégszerzők írásai is megjelennek időnként. A WineArtCulture segítői között olyan nevek tűnnek fel, mint például Niko Tahti séf, a Hong Kongban megrendezett Gourmet Young Master Chef 2017 verseny világbajnoka, Dr. Konkoly Mihály nemzetközi borakadémikus, Blazsovszky Péter sommelier, gasztronómiai újságíró, tanácsadó, a Michelin-csillagos Babel Budapest, illetve a Kiosk F&B vezetője. Az évek során olyan meghatározó séfek receptjei mutatkoztak be exkluzívan csak a WineArtCulture oldalán, mint Pesti István, Segal Viktor, Wolf András, Kanász László, Győrffy Árpád, Jahni László, Amrein Csaba vagy Mizsei János.

Ha felkeltettem az érdeklődését egy esetleges együttműködés iránt, a SZOLGÁLTATÁSOK menüpontnál tud ezzel kapcsolatban részletesebben olvasni.

Küldj egy üzenetet!