Gasztronómia
post-authorNémeti Sándor
2017. augusztus 07.

Füstölt lazacfilé citromos kecskesajt krémmel + egy rozé

post

Csak szólok: hamarosan visszatér a nyár. Így a melegre való tekintettel következzen most egy olyan recept, amelyhez maximum három percet kell tölteni a konyhában. Nem mellesleg reggelire, ebédre vagy akár vacsorára is tökéletes választás.

Hozzávalók (4 személyre)

  • 300 g füstölt lazac

  • 100 g kecskesajt

  • bio citrom

  • vegyes saláta, csírák

  • tejszín, ízlés szerint

  • só, bors

Elkészítés

A kecskesajtot ízlés szerinti mennyiségű citromlével, sóval, borssal, reszelt citromhéjjal és egy kevés tejszínnel krémesre keverjük, majd a lazaccal és a kiegészítőkkel tálaljuk. Opcionálisan kenyér-chipset és sült koktél paradicsomot is használhatunk díszítésre.

Recept: Sebestyén Péter

 

 

Ez is érdekelhet

Hírek - programok
Bor teszt-értékelés
Bor teszt-értékelés
Gasztronómia
Bor interjú

A tokaji aszú nemzeti kincs

2022. október 03.
Hírek - programok
Bor teszt-értékelés

Küldj egy üzenetet!