Hírek - programok
post-authorWineArtCulture
2020. június 19.

Új összefogás a Tokaji borvidéken

post

A Tokaji My Love projekt egy régi álom megvalósulása, melyet egy lelkes, fiatal csapat azzal a céllal hozott létre, hogy Tokaj legjava, prémium kategóriás termékei egy helyen legyenek elérhetőek. A történelmi borvidék kiváló borai, helyi, kézműves finomságok (lekvárok, szörpök, mézek, édességek, pékáru, kávé), különleges, hegyaljai termelőktől egyedileg összeállított csomagok, színvonalas szállások és színes programok mind megtalálhatóak ezen az oldalon.

A Tokaji borvidék szerelmesei – vagy leendő rajongói - ezen a felületen keresztül betekintést nyerhetnek a hegyaljai életbe, a blogon pedig rendszeresen beszámolnak a régiót érintő legfontosabb eseményekről, illetve színes programokról. Ezen kívül a települések történetéről és fontosabb nevezetességeiről, mesés dűlőkről, történelmi örökségekről, értékes terroirról is olvashatnak az oldal látogatói.

Az online tér mellett offline aktivitással is készülnek a projekt megálmodói. A tervek között szerepel ugyanis több olyan delikátesz kialakítása, ahol a webáruházban szereplő termékeket megkóstolhatják és meg is vásárolhatják. A leendő központok stílusos, modern köntösben, viszont igazi hegyaljai életérzéssel megtöltve várják majd a látogatókat. Amint a körülmények engedik, a honlapon hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy személyre szabott borkóstolásra jelentkezzünk és magas színvonalú szállást is foglaljunk többféle ár kategóriában. A koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen nagy szerepe van a prémium, tradicionális hazai termékeket és szolgáltatásokat összegyűjtő kezdeményezésnek, hiszen ez egy regionális szintű együttműködés, igazi összefogás a Tokaji borvidék értékeinek méltó reprezentálása érdekében.

Borítókép: Tokaj My Love

Ez is érdekelhet

Gasztronómia interjú
Bor teszt-értékelés
Bor teszt-értékelés
Bor

Tokaj koronaékszere az aszú

2023. szeptember 25.
Gasztronómia

Vodkás penne

2024. február 23.
Gasztronómia

Epres-matcha turmix recept

2022. június 08.
Hírek - programok
Bor teszt-értékelés

Küldj egy üzenetet!