Hírek - programok
post-authorWineArtCulture
2020. április 08.

Munkavállalói megtartásáért küzd a Gál Tibor Pincészet

post

Minden évjáratban vannak kihívások, az idei évben mégis minden pincészet nagyobb nehézséggel áll szemben, mint valaha. A koronavírus miatt az egri Gál Tibor Pincészet összes értékesítési csatornája, az éttermek, a borbárok, a borboltok bezártak, még a Fúzió is, ami a vendégeik kiszolgálását és a borok közvetlen értékesítését jelentette.

„Az élet azonban nem áll meg – mondja Gál Tibor borász. – Megérkezett a tavasz, a szőlők rügybe borultak, és elindultak a hajtások. A 2020-as évjárat megműveléséhez, az őszi szürethez, illetve az átmeneti időszak leküzdéséhez anyagi forrásra van szükségünk, ezért találtuk ki a Borkötvényt.”

Kiemelten fontosnak tartják, hogy a dolgozóikhoz lojálisak maradjanak ebben az időszakban is, és mind az irodában, mind a vendéglátásban, a szőlőben és a pincében tevékenykedők megélhetését biztosítsák.

Mi a Gál Tibor Pincészet Borkötvény?

A Gál Tibor Borkötvény 100 000 forint értékű. Ez természetesen hivatalosan nem értékpapír, hanem egyfajta előfinanszírozása egy jövőbeni szolgáltatásnak, ha úgy tetszik, egy voucher. De értékpapírként funkcionál, annak minden garanciájával, kamataival, átruházhatóságával együtt, azonban a törlesztés és a kamatfizetés borban és élményben történik.

Ez nemcsak jó befektetés a vevőknek, hanem komoly hozzájárulás is a pincészet megőrzéséhez. 27 évjárat van eddig a pincészet mögött, és Gál Tibor szeretne még legalább ugyanennyit személyesen is levezényelni. A bevételből a dolgozóik állását szeretnék megtartani, és úgy számolnak, hogy a Borkötvény támogatja a munkavállalók havi bérét.

Miért jó befektetés a Gál Tibor Pincészet Borkötvény?

A Gál Tibor Borkötvény már az első évben 20%-ot fial, de ha valaki 2 évig nem váltja be, már 50%-ot kamatozik. Ha valaki 2020. december 1. és 2021. december 1. között váltja be, akkor 120.000 Ft értékű csomagot állíthat össze, ha pedig 2021. december 1. és 2022. december 31. között, akkor 150.000 Ft értékűt.

Azoknak a magánszemélyeknek ajánlják, akik kedvelik a boraikat és a borvacsoráikat, valamint azoknak a cégeknek, akik karácsonykor nagy tételben vásárolnak bort ügyfeleiknek, partnereiknek. Ezzel az előfinanszírozással most kedvezményesen hozzájutnak a borokhoz, valamint akik év végén céges csapatépítőket szerveznek, azok is igénybe vehetik és előre megvásárolhatják kedvezményesen a Fúzió szolgáltatásait.

Ráadásul még plusz ajándékot is adnak a Borkötvények mellé: borklubtagságot, ami 15% kedvezményt biztosít magánszemélyek és cégek számára egyaránt a Fúzióban és a webshopban, valamint borvacsorát 2 fő részére.

További információk: https://galtibor.hu/termek/borkotveny/

 

Ez is érdekelhet

Bor teszt-értékelés

Stílusos etyeki bor

2021. január 13.
Bor teszt-értékelés

Pezsgő Tokajból

2020. február 13.
Hírek - programok

Villány Budapesten

2021. október 27.
Gasztronómia

Spenótkrémleves

2024. február 06.
Utazás
Hírek - programok
Gasztronómia
Hírek - programok
Bor teszt-értékelés

Világbajnok magyar rozé

2021. június 28.

Küldj egy üzenetet!